Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Anatómia tételek

2009.08.23

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A tételek elérhetősége

(diakoldal.hu, 2011.11.14 12:29)

Sziasztok!

Mivel a diakoldal.hu megújult, a tételek elérhetősége megváltozott:
http://www.diakoldal.hu/jegyzet/anatomia-1/tetelek/889

Üdv,
diakoldal.hu

szegd

(szabados nikolett, 2011.03.28 18:40)

megpróbálom itt elküldeni a levelem

(Zsiann, 2010.02.12 14:26)

Fanasztikus ötletnek tartom, hogy így közreadod ezeket az egészségügyi jegyzeteket.

Ahogy megláttam az oldalad, az jutott az eszembe, hogy mikozben tanulsz, közzéteszed a szövegeket, más módon is tovább adhatnád a tudásod. - Persze, ha van kedved hozzá.

Létezik egy internetes tanterem, virtuális osztály.
Ez azt jelenti, hogy egy honlapoldalon regisztrálsz, és máris használhatod.
Amikor tanítasz, bejelentkezel az oldalra, webkamerával vagy csak mikrofonnal-fejhallgatóval, feltöltöd azokat az anyagokat, amiket a "táblára" tennél - képeket, bemutatókat, szöveg, hang és videofile-okat, és amikor elindul az óra, a föld körül bárhonnan beléphetnek erre a weboldalra, és meghallgathatják az előadásod. Zárt körben is taníthatsz azoknak, akiket meghívsz, vagy nyilvánosan. Ingyen is, de arra is van mód, hogy a tanterem-szolgáltató beszedje az általad megállapított tandíjat. A befejezett órákat le is lehet tölteni, és egy hónapon belül utólag megnézni.

Én a www.boldoganya.eoldal.hu lapot építgetem. Szeretnék az anyák és leendő anyák számára egy egyszerű tanfüzet-sorozatot összeállítani, ami az egészségmegőrzéssel, betegségfelismeréssel, elsősegéllyel, és az orvos megérkezéséig megteendőkkel foglalkozik, ami segít eldönteni azt is, hogy mikor mennyire sürgős orvoshoz fordulni. Nekem nincs egészségügyi végzettségem, így nagyon jól jönne egy szakavatott segítség. Csak egy anyákból álló kör van mögöttem, nincsen semmiféle hivatalos szervezet, vagy pénzforrás. Mindannyian a szabadidőnkből tevékenykedünk, és azért gyűjtjük össze anyáink, nagyanyáink tudását, mert meggyőződésünk, hogy az eljövendő nemzedékek számára is értékes. Mégis, fontosnak tartjuk, hogy olyan tudást adjunk át, ami a mai kornak is megfelel, ezért örömmel vennénk segítségedet, javaslataidat, alkalmas anyagaidat, vázlataidat, elképzeléseidet.

Ha van kedved, várunk körünkbe szeretettel:
Zsiann
Bogár Zsuzsanna
zsiannkukacgémélpontkom